Balıkesir Sındırgı beşik gibi!

Bugün saat 15.35’te, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen ve Bursa’da da hissedilen 4,9 büyüklüğündeki depremin ardından sarsıntılar devam ediyor.

Balıkesir Sındırgı beşik gibi!

Bursa’nın komşusu Balıkesir’in Sındırgı ilçesi, son dönemde art arda yaşanan depremlerle gündemden düşmüyor.

10 Ağustos’ta meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından, geçen hafta pazartesi günü bölgede 6,1 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşanmıştı.

BÖLGE BEŞİK GİBİ

Bugün ise AFAD’ın verilerine göre saat 15.35’te, merkez üssü yine Sındırgı olan 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, Bursa ve çevre illerde de hissedildi.

Kısa süreli paniğe yol açan depremin ardından bölgede büyüklüğü 2 ve üzerinde olan 8 sarsıntı daha kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X