Balıkesir’den BKK’ya ziyaret

Karesi Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı ve beraberinde eşlik eden heyet Bursa Kent Konseyi’ni ziyaret ederek yerinde inceleme imkanı buldu.

Balıkesir’den BKK’ya ziyaret

Ziyarette, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin, Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcıları Mehmet Necati Şahin ve Lütfi Taşcı, Yürütme Kurulu üyeleri, meclis başkanları ile çalışma grubu temsilcileri hazır bulundu. Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Kent Konseyi’nin hem mekansal hem de faaliyet açısından Türkiye’nin en köklü kent konseylerinden biri olduğunu söyledi. Çepni, Bursa Kent Konseyi’nde şehir adına güzel şeyler düşünmek ve projeler üretmek için olduklarını ifade etti. Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin ise, Bursa Kent Konseyi’nin yapısı, işleyişi, mevzuatı ve Yerel Gündem 21 süreci hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi. Karesi Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, Bursa’da Bursa Kent Konseyi’nin misafiri olmaktan mutluluk duyduklarını, bilgi ve deneyimlerinden faydalanacaklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X