Balıkesirliler basınla buluştu

Bursa’da faaliyet gösteren Balıkesirliler Derneği, Bursa basını ile kahvaltıda biraraya geldi.

Balıkesirliler basınla buluştu

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Dernek Başkan Vekili Yücel Savaş, üç yıl önce kurulan derneğin kısa sürede kurumsal bir yapı ile organize olduklarını belirterek,  ‘Küçük adımarla büyük hedeflere” prensibi doğrultusunda çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. 

Balıkesir’i, Bursa’da en iyi şekilde temsil etmek ve hemşehrilerini biraraya toplamak adına  çeşitli projeler hayata geçirdiklerinin altını çizen Savaş, “Yapılanmamız içinde, kadın, gençlik, sosyal ve kültürel işler ile basın-yayın komitelerimizi oluşturarak derneğimizi daha etkin ve katılımcı bir sivil toplum örgütü haline getirdik. Derneğimizde her pazar folklor hocaylarıyla ücretsiz Balıkesir yöresine ait hal oyunları kursları vermeye devam ediyoruz. Ayrıca yöresel ürünlerimizin tanıtım ve satışını yapıyoruz. Bu anlamda bir sivil toplum örgütü olarak varlığımızı duyurmak, daha geniş çevrelere ulaşmak için Bursa basının desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X