Balıkesirliler kahvaltıda buluştu

Bursa Balıkesirliler Derneği üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarında faaliyet gösteren hemşehrileriyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve Hepar Genel Başkanı Yücel Savaş da hazır bulundu.

Balıkesirliler kahvaltıda buluştu

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Balıkesirliler Derneği Başkanı İrfan Göktaş, toplantıda derneklerinin bugüne kadar yaptğı çalışmaları anlatarak misyon ve vizyonları hakkında bilgi verdi.

Çok büyük zorluklarla derneği bu günlere getirdiklerinin altını çizen Göktaş, “Şu anda Bursa’da en faal hemşehri derneklerinden biriyiz. Bursa’da yaşayan hemşehrilerimizin daha çok desteğine ihtiyacımız var. Bugüne kadar önemli çalışmalara imza attık. Bundan sonra da daha etkili ve önemli projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. En önemli hedefimiz Bursa ile Balıkesir arasında köprü kurmak. Bu konuda henüz tam olarak başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz. Bundan sonra ki dönemde bu köprüyü daha sağlıklı ve sağlam kuracağımıza inanıyoruz” diye konuştu. 

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da, Bursa’da yaşayan hemşehrileriyle birarada olmaktan mutluluk duydğunu ifade ederek, telefonun her zaman açık olduğunu kendisini istedikleri anda arayabileceklerini söyledi. Derneğe her türlü desteği vermeye hazır olduğuna dikkat çeken Akın, “Bursa ve Balıkesir arasındaki köprünün kurulması için ben de bir milletvekili olarak elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.     

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X