Balıkesirliler’de Göktaş güven tazeledi

Bursa’da faaliyet gösteren Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.

Balıkesirliler’de Göktaş güven tazeledi

Kongrede, mevcut başkan İrfan Göktaş, tek listeye girdiği seçimde güven tazeledi. Kurulduğu günden bugüne kadar ‘küçük adımlarla büyük hedeflere’ sloganıyla tüm hemşerilerinin dernek çatısı altında toplanabilmesi için faaliyetler ve etkinlikler yaparak hızla büyüdüklerine dikkat çeken Göktaş, oluşturdukları komiteler sayesinde üyelerinin sosyal ve kültürel alanlarda daha aktif halde çalışmalarını ve gelecek için yeni projeler üretme hedeflerini büyük oranda gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Bundan sonra da faaliyetlerini arttırarak devam ettireceklerinin altını çizen Göktaş, “İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize burs imkanı sağlamaya ve üyelerimizin gıda, iş, sağlık, eğitim gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olmaya devam edeceğiz. Derneğimize ait konaklama ve misafirhane olarak kullanılacak yeni yerler bulacağız” diye konuştu. Balıkesirliler Derneği’nin yeni yöneti şu isimlerden oluştu: İrfan Göktaş (Başkan), Yücel Savaş, Zeynep Temel, Sema Aslan, İsmail Yavuz, Murat Akbaş, Saniye Hüroğlu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X