Balıkesirliler’den Büyükşehir’e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Bursa Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerini ağırladı.

Balıkesirliler’den Büyükşehir’e ziyaret

Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede, hemşeri derneklerinin Bursa’ya katkısı ele alındı. Bursa için Balıkesir yöresi kültürünü yaşatmak için lobi oluşumuna gittiklerini belirten Bursa Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İrfan Göktaş, yaptıkları faaliyetlerde Büyükşehir’in desteğini beklediklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık da hemşeri derneklerinin Bursa’nın mozayiğini oluşturduğunu söyledi. Şehirde irili ufaklı 4500 kadar derneğin faaliyet gösterdiğini hatırlatan Başkanvekili Karlık, Büyükşehir olarak ellerini taşın altına koyduklarını ve bu tür sivil toplum örgütlerinin her türlü dertleriyle dertlendiklerini belirtti. 

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, ziyaretin anısına Dernek Başkanı İrfan Göktaş’a el yapımı Bursa bıçağı hediye etti. Yönetim kurulu üyelerine de Bursa’yla ilgili hediyeler takdim edildi. Bursa Balıkesir İl ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan İrfan Göktaş da Başkanvekili Karlık’a bir teşekkür plaketi vererek, yöreye has höşmerim tatlısını hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X