Balıklandırma Projesi için çalıştay düzenlenecek

Mudanya Kent Konseyi, bölgedeki balık popülasyonunu artırmak ve ekosistemini canlı tutmak amacıyla Su Kaynaklarını Balıklandırma Projesi’ni, eylül ayında gerçekleştireceği geniş kapsamlı çalıştayda ele alacak.

Balıklandırma Projesi için çalıştay düzenlenecek

ÖMER BİLİK

Mudanya Kent Konseyi Su Ürünleri ve Teknolojisi Çalışma Grubu, su ürünleri yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve mevcut kaynakların korunması amacıyla çalıştay hakkında bilgi verdi.

Mudanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Su Ürünleri ve Teknolojisi Çalışma Grubu Sorumlusu Makine Mühendisi Ömer Cinalioğlu, ‘Çalıştayda mevcut balık tür ve çeşitliliğinin zenginleştirilmesi, biyolojik çeşitliliğin korunarak sürdürülebilir kılınması, bölgenin ekonomik gelişmişliğine ve halkın denizden faydalanmasına katkı sağlanmasını hedefliyoruz. Bu nedenle Su Kaynaklarını Balıklandırma Projesi’nin farkındalığına katkı sağlayarak, problemler ve çözüm önerilerine ulaşabilmek adına, eylül ayı içerisinde yapacağımız çalıştaya, Bursa ve Mudanya’daki çevre gönüllüleri, profesyonel ve amatör balıkçılar ile dernek ve kurumların temsilcilerinin katılımlarını bekliyoruz’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X