Balıkpazarı’na gençlik merkezi

Gemlik Belediyesi Gençlik Merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Balıkpazarı Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezi görkemli bir törenle hizmete girdi.

Balıkpazarı’na gençlik merkezi

CEMAL KIRGIZ

 

Kurtul, Umurbey, Engürücük, Cihatlı ve Gemlik merkezde bulunan gençlik merkezlerine bir yenisini daha eklendi. Gençlik merkezi bölge halkı ve gençlerinin yanı sıra, bayanlara yönelik de hizmet verecek.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, belediyeciliğin sadece alt yapı demek olmadığını ifade etti. Sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçların karşılanması yönünde önemli hizmet ve yatırımlar yapıldığını, Gemlik Belediye Bandosu’nun yeniden hizmete girdiğini kaydeden Yılmaz, Çalgıcı Mektebi’nin de önümüzdeki hafta açılacağını söyledi. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’da gençlerin her türlü ihtiyaçlarını çözmeye devam edeceklerini kaydetti. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık da, en büyük yatırımın geleceğin emanetçisi olan gençlere yönelik yapılan yatırımlar olduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X