BAL’ın startı derbiyle

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2017-18 sezonun fikstürü çekildi… 23-24 Eylül’de başlayacak ligin ilk haftasında Nilüfer Erdemli ile Kestel Belediye karşı karşıya gelecek. Kurtuluş, Derince’yi ağırlarken Zaferspor ise Bulvarspor’a konuk olacak.

BAL’ın startı derbiyle

2017-2018 sezonunda 12 grupta oynanacak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de fikstür çekimi önceki gün İstanbul’da gerçekleştirildi. Orhan Saka Amatörler Evi’nde düzenlenen fikstür çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez ile TFF Bölgesel Amatör Lig İcra Kurulu üyesi Fahrettin Eserdi’nin yanı sıra Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 159 kulübün temsilcileri katıldı. 

11. GRUP’TAYIZ

Bursa’yı bu sezon BAL’da, Zaferspor, İnegöl Kurtuluş, Kestel Belediye ve Nilüfer Erdemli 11. Grup’ta temsi edecek. 23-24 Eylül’de başlayacak ligin ilk haftasında Nilüfer Erdemli ile Kestel Belediye karşı karşıya gelecek. Kurtuluş, Derince’yi ağırlarken Zaferspor ise Bulvarspor’a konuk olacak. TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, ‘Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 Sezonu’nun hepimize hayırlı olmasını diliyorum’ diye konuştu.

Sponsor desteği

Bölgesel Amatör Lig yeni sezonda Spor Toto ismiyle oynanacak. Spor Toto’nun sponsorluğunda kulüplerin 300 bin lira gelir elde etmesi bekleniyor. 

BAL 11. GRUP 1. HAFTA

Maltepespor-Gebzespor

Bulvarspor-Zaferspor

Adapazarıspor-Karasuspor

N.Erdemlispor-Kestel B.

Kurtuluşspor-Derincespor

Doğantepespor-Beylikdüzü

Sapanca G.-Beylerbeyispor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X