Balkan Ticaret Fuarı ticari bağları güçlendirdi

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ ve Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Balkan Ticaret Fuarı önceki gün sona erdi.

Balkan Ticaret Fuarı ticari bağları güçlendirdi

Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, ”Balkan ülkeleri ve Türkiye arasında köprü vazifesi yapan, yurt içinden ve Balkan ülkelerinden toplam 98 firmanın katıldığı Balkan Ticaret Fuarı 7 bin 812 kişi tarafından ziyaret edildi. 

Söz konusu ziyaretçiler, Balkanlardan Arnavutluk, Bosna – Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Moldova, Sırbistan ve Slovenya’dan ve yurt içinden ise birçok il ve ilçenin  belediye başkanı ve yardımcılarından, satın alma yetkilerinden, ilgili kamu kurumlarından ve özel sektör temsilcilerinden oluşmaktadır. Türk yatırımcılarını Balkan ülkelerindeki iş adamlarıyla aynı çatı altında buluşturan Fuar, mevcut kültürel ve ticari bağları daha da güçlendirdi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X