Balkanlar Yıldırım’da buluşacak

Bursa’da Yunus Emre Spor Kompleksi’nde bugün başlayacak ve Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek 2. Minikler Balkan Güreş Şampiyonası nefesleri kesecek.

Balkanlar Yıldırım’da buluşacak

RECAİ UYSAL

 

24 yıl aradan sonra ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Minikler Güreş Balkan Şampiyonası bugün Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompelksi’nde start alıyor. Yıldırım Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek organizasyonun tanıtım toplantısı ise dün gerçekleştirildi. Hünkar Köşkü’nde yapılan toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile güreş camiasından çok sayıda isim hazır bulundu. Yıldırım Belediyesi’nin evsahipliğinde bugün başlayıp, pazar günü sona erecek organizasyona Türkiye’nin yanısına 9 ülkenin daha katılacağını belirten Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, “Bursa Balkan göçmenlerinin çoğunlukta olduğu bir şehir, o yüzden burayı tercih ediyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine güzel bir organizasyona evsahipliği yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

HAYALİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Organizasyona bir kez daha evsahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve federasyonumuzla güzel işlere imza attık. Yıldırım’ı spor kenti yapmak istiyoruz. Bu işe hayal ederek başladık. Düzenlediğimiz organizasyonlar ve yaptığımız tesislerle hayali hayata geçiriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda yaptığımız tesislerde yine bu güzel organizasyonları düzenleriz” ifadelerini kullandı. Bursa’nın son yıllarda ulusal ve uluslararası organizasyonların merkezi haline geldiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de katılan tüm sporculara başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X