BALKANTÜRKSİAD’dan 200 aileye gıda kolisi

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) üyelerinin bağışlarıyla alınan ve Mudanyalı ihtiyaç sahibi 200 aileye dağıtılmak üzere hazırlanan gıda kolisi, yetkililere teslim edildi.

BALKANTÜRKSİAD’dan 200 aileye gıda kolisi

BALKANTÜRKSİAD üyelerinin bağışlarıyla alınan ve içerisinde 21 çeşit gıda maddesinin bulunduğu yardım kolileri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere Dernek Başkan Vekili Fatih Şakir tarafından Mudanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Saffet Öztürk’e teslim edildi.

VEFA GRUBU DAĞITACAK

Valiliğin başkanlığında oluşturulan Mudanya Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından ilçe sınırları dahilinde dağıtılacak olan kolileri teslim ettikten sonra açıklamalarda bulunan BALKANTÜRKSİAD Başkan Vekili Fatih Şakir, Vali Yakup Canbolat ve Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer’e yönlendirmelerinden dolayı teşekkür etti.

Şakir, “Ülkemiz genelinde koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sosyal yardım çalışmaları yürütülmektedir. Biz de BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak bu çalışmalara katkıda bulunduk. Bu bağış yaraları sarmanın ve ihtiyaçları bir nebze de olsa gidermenin yanında, toplumsal duyarlılığı artırmak adına önem arz ediyor. Bu zor günlerin üstesinden el birliği ile geleceğimize inanıyoruz” dedi. Mudanya Kaymakamlığı Mudanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Saffet Öztürk de BALKANTÜRKSİAD Başkan Vekili Fatih Şakir nezdinde katkıda bulunan tüm iş insanlarına ve dernek üyelerine teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X