BALKANTÜRKSİAD’dan iş geliştirme sistemi

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), ciro artırımı, kaynak yaratma ve büyüme için en önemli faktörlerden biri olan ilişki ağını yönetmek ve geliştirmeye yönelik BAL-NET adını verdiği gelişmiş bir networking sistemini hayata

BALKANTÜRKSİAD’dan iş geliştirme sistemi

BAL-NET sistemiyle gayrimenkul, sağlık, profesyonel hizmet, ihtisas, iş, etkinlik hizmetleri ve pazarlama gibi sektörlerden birer temsilcinin bulunacağı çalışma grupları oluşturulacak. Yeni iş ilişkileri kurmak, karlılık ve büyüme için sağlam adımlar atmak ve cirolarını artırmak ve iş ilişkilerini geliştirmek isteyen grup üyeleri, potansiyel müşterileri birbirlerine tavsiye ederek referans pazarlaması gerçekleştirecek. BAL-NET kapsamında gerçekleştirilen ilk toplantıda grup üyelerine sistemi tanıtan Proje Lideri Ümit İşmen, “Üyelerin kendi aralarında oluşturacakları paylaşım ve çözüm ortaklıkları, işbirlikleri neticesinde temeli sağlam, güvenilir ve profesyonel iş ilişkileri kurulacak” dedi. 

İşmen, yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda iş ilişkilerinin yüzde 98’inin ağızdan ağıza referans sistemiyle gerçekleştiğini ve şirketlerin sadece yüzde 3’ünün referans pazarlaması konusunda bir stratejiye sahip olduğunu dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X