Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Baltayla PTT şubesini bastı! O anlar kamerada

Bursa’da PTT memuruna balta ile saldıran vatandaş güvenlik kameralarına yansıdı.

Bursa'da PTT memuruna balta ile saldıran vatandaş güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, merkez ilçesi Yıldırım Mahallesi’ndeki Duaçınarı PTT Şubesi’nde meydana geldi. PTT memuru olan Alptekin Sütçü, sıra ile gelen vatandaşların ödemelerini kabul ederken, hakarete uğradı.

Bir bayanın faturasına itiraz etmesi sonucu olaya dahil olan M.T. postane çalışanına hakaret etmeye devam etti. Olaylar yatıştıktan sonra sırası geldiğinde Sütçü ile tekrar ağız dalaşına giren M.T., hışımla dışarı çıkıp bir süre sonra baltayla geldi. M.T. elindeki balta ile Sütçü’nün üzerine yürüdü. 3 kere balta ile Sütçü’ye vurmaya kalkan M.T. vatandaşlar tarafından zor sakinleştirildi. 

Vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilen M.T., daha sonra dışarı çıkarken, baltayı saklamaya çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, M.T.’yi gözaltına aldı.

Bugün basın açıklaması yapan Türk Haber Sen yöneticileri ise PTT yetkililerini olaylara duyarsız kalmakla suçladı. 


Avatar Seç KAPAT
Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen
Sıradaki Haber Bursa Olgunlaşma Enstitüsü’ne Budapeşte’de yapay zeka eğitimi