Bam bam bam… 3. zafer geliyor!

Son şampiyon Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Kupası çeyrek finalinde deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Belçika’nın Hermes Oostende takımı evinde de aynı sonuçla geçti ve yarıfinale yükseldi.

Bam bam bam… 3. zafer geliyor!

RECAİ UYSAL

Voleybolda CEV Challenge Kupası’nda rakiplerini bir bir geçerek çeyrek finale yükselen Büyükşehir Belediyespor, Hermes Oostende’yi rövanşta da 3-0 mağlup ederek adını yarıfinale yazdırdı. 

Deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-0 kazanan Bursa ekibi, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada da zorlanmadı. Kupada ilk olarak Lüksemburg ekibi RSR Walfer’ı safdışı bırakan, ardından Belçika temsilcisi Charleroi Volley’i geçen yeşil beyazlılar, bu sonuçla iki kez müzesine götürdüğü kupaya bir adım daha yaklaştı. İlk maçta zorlanmadan galibiyete uzanan Büyükşehir Belediyespor, Hermes Oostende karşısında ilk seti 25-12 alırken, ikinci seti de 25-13 kazandı ve turu garantiledi.

RAKİP BUGÜN BELLİ OLUYOR

Rakibi karşısında zorlanmayan Bursa ekibinde fazla forma şansı bulamayan oyuncular da müsabakada oynama imkânı bulurken, üçüncü seti 27-25 alan Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve yarıfinale yükseldi. 2 kez şampiyon olduğu kupada yarıfinal biletini kapan Bursa ekibinin bu turdaki rakibi ise bugün belli olacak. Yeşil beyazlılar, yarıfinalde Viteos Neuchatel Universite (İsviçre)-Nantes (Fransa) eşleşmesinin tur atlayanı ile karşılaşacak. Bugünkü maçı evinde oynayacak Nantes, deplasmandaki ilk maçı 3-0 kazanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X