Ban Yapı’nın hedefi sektöre olumlu katkı sağlamak

Ban Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Abay, konut sektörüne olumlu katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirterek, projelerinin temelini insan hayatı ve doğaya saygının oluşturduğunu söyledi.

Ban Yapı’nın hedefi sektöre olumlu katkı sağlamak

Abay, inşaat sektörünün hızla geliştiğini ifade ederek, başlayan her yeni projeyle birlikte sektörde değişimin de kaçınılmaz hale geldiğini kaydetti.

Ban Yapı’nın inşaat sektörüne olumlu katkıda bulunmayı hedefleyerek yola çıktığına işaret eden Abay, ”Bu yola yeni projesi olan Kayapark Evleri ile devam ediyor. Projenin temelinden sonucuna kadar belli bir disiplini esas alarak planlama yaptık” dedi.

Ban Yapı’nın verdiği sözlerin arkasında sonuna kadar durdurduğunu ve bundan sonra da aynı şekilde devam edeceklerini vurgulayan Abay, projelerin başlangıcı esnasında hedef alınan temel özelliğin insan hayatı ve doğaya saygı olduğuna dikkat çekti.

Batuhan Abay, ”Geçmişten günümüze hizmet verdiğimiz her alanda insan ilişkilerini ön planda tutarak saygınlığımızla beraber itibarımızı da yükselterek ilerledik. Bu doğrultuda aldığımız her karar ve verdiğimiz her hizmette müşteri memnuniyetini bir bayrak yarışı gibi düşündük. Ban Yapı’da hizmet aldığınız her birim size en doğru hizmeti vermekten mutluluk duyacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X