Bana bir ‘baba’ lazım!

Önceki akşam Bursa’da sahneye çıkan popçu Simge Sağın, ünlü olmanın yolunun tanıtımdan geçtiğini söyleyerek, bu konuda İrem Derici ve babası ünlü reklamcı Hulusi Derici’yi örnek gösterdi.

Bana bir ‘baba’ lazım!

REKLAM VE TANITIM ŞART

Güzel popçu Simge Sağın, Kat 3’te verdiği konser öncesi Olay Çekirge’ye konuştu. İlk albümünü çıkardıktan sonra 3 yıl ara veren, ardından ‘Bip Bip’ adlı single’ıyla iddialı bir dönüş yapan Sağın, bu iş için okul okumanın, iyi bir sese sahip olmanın ve güzelliğin yeterli olmadığını savundu. Ünlü olmanın yolunun reklam ve tanıtımdan geçtiğini belirten Sağın, bu konuda İrem Derici’yi örnek göstererek, ‘Bana da tıpkı İrem gibi reklamcı bir baba lazım. Sanatçı ne kadar iyi olursa olsun PR’ı iyi yapılıp tanıtılmıyorsa, faydasız’ dedi.

HOCALARIM BANA ÇOK KIZDI

İTÜ Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’nde Alâeddin Yavaşca ve Selahaddin İçli’den dersler alan eş zamanlı olarak da Gülşen, Yaşar ve Serdar Ortaç’a vokal yapan Simge Sağın, pop müziği seçerek hocalarını kızdırdığını itiraf etti. Hem okullu hem de alaylı bir sanatçı olduğunu belirten Sağın, ‘Her ne kadar hocalarım popçu olmama kızsa da aslında bana pek seçenek bırakmadılar. Çünkü Türkiye’de artık Klasik Türk Musikisi’yle ilerlemenin pek şansı yok’ diye konuştu.

Simge Sağın, arkadaşımız Ünal Özbay’a konuştu.

FOTOĞRAFLAR: BÜLENT BEYSİR

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X