Bandırma’da Bursa rüzgarı

Ertekin’in teknik adamlığında Musa Öztürk, Sinan Korkmaz, İsmail Serbest, Okan Koçuk, Furkan Soyalp ve Emirhan Aydoğan Bandırmaspor’un başarısı için ter dökecekler.

Bandırma’da Bursa rüzgarı

Bursalılar PTT 1. Lig’in yeni takımı Bandırmaspor’da buluştu… Bursalı Teknik Direktör İsmail Ertekin’in çalıştırdığı Bandırmaspor’da Musa Öztürk, Sinan Korkmaz ve İsmail Serbest yardımcı antrenör olarak görev alırken Bursaspor’un yıldız adayları kaleci Okan Koçuk, Furkan Soyalp ve Emirhan Aydoğan’da başarı için ter dökecek.

Gençler yetenekli

Ertekin, ‘Bursalılar olarak Bandırmaspor’un başarısı için bir çatı altında toplandık. Bursaspor yönetimine, Bandırmaspor yönetimine bizlere verdiği destek için teşekkür ediyorum. İstediğimiz genç oyuncuları bize gönderdiler. Hepsi birbirinden yetenekli. Burada bulacakları forma şansını en iyi şekilde değerlendireceklerini umuyorum’ diye konuştu. Bandırmaspor son olarak Oğulcan Şahin’i transfer etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X