Bangır Bangır final

Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nin finalini muhteşem bir konserle yapan Gülşen, son albümü ‘Bangır Bangır’daki şarkılarıyla gençleri coşturdu.

Bangır Bangır final

MAHMUT DURGUT

DUALAR KAYAHAN’A

Yeni albümü Bangır Bangır’la yaza iddialı bir giriş yapan Gülşen, önceki akşam sona eren Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nin kapanış konserinde sahneye çıktı. Dansçıları eşliğinde gerçekleştirdiği şov ve renkli sahne kostümüyle tam not alan Gülşen, kısa süre önce hayatını yitiren Kayahan’ı da unutmadı. Usta sanatçının ‘Emrin Olur’ şarkısını seslendiren Gülşen, ‘Tüm dualaramız Kayahan’a…’ dedi.

 

50 BİN KİŞİ İZLEDİ

Hem Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nin hem de şehir şehir gezdiği ‘Sabancı Baharı’ turnesinin son konserini veren Gülşen, en büyük ilgiyi Bursa’da gördüğünü itiraf etti. 50 bine yakın gencin seyrettiği konserde ‘Şenliklerin finali hep unutulmaz olur. Siz de bana unutulmaz bir final yaptırdınız. Bursa’yı çok seviyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X