BANSİAD’dan dayanışma gecesi

Batı Nilüfer Sanayici İş Adamları Derneği, Moda Davet’te düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi.

BANSİAD’dan dayanışma gecesi

Ulaş GİRGİN

Güç birliği çerçevesinde, teknoloji, sermaye, iletişim, fikir alışverişi koordinasyonunu sağlayarak, zamanın hızlı değişim ve gelişmelerini yakından takip edip, Türk ekonomisini güçlendirmek amacıyla bir araya gelen Batı Nilüfer Sanayici İş Adamları Derneği (BANSİAD), profesyonel ekibi ve deneyimli organizasyon danışmanları ile ayrıcalıklı etkinliklere ev sahipliği yapan Moda Davet’te düzenlenen gecede buluştu.

BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Merih Bayram gecede bir konuşma yaptı.

EKONOMİ VE İSTİHDAMA KATKI
Derneğin Türkiye ve Bursa ekonomisine katkısından söz eden BANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Merih Bayram, “Bu yıl itibarı ile derneğimiz üyelerine ait şirket sayısı 376 olmakla birlikte istihdam edilen kişi sayısı 41 bin 230 civarındadır. Üye şirketlerimizin 2022 verilerine göre yıllık toplam ciroları 15 milyar 260 milyon TL‘dir. Hedeflerimiz doğrultusunda üye şirket sayılarımızı artırarak ekonomi ve istihdama katkı sağlamaya devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

KOORDİNASYON MERKEZİ İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Tüm büyük afetlerde görev almış ve aktif olarak tüm kurtarma branşlarında gönüllü hizmet veren, AFAD tarafından yapılan sınavlarda ‘Orta Seviye Kentsel Arama Kurtarma Akredite Ekip’ olmayı başaran Türkiye’nin öncü ekiplerinden BAKUT’un Genel Başkanı Cihat ÖZ, arama kurtarma çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca BAKUT amirliğinde hareket kabiliyeti kazanacak, Afet ve Acil Durum Çalışma ve Koordinasyon Merkezi kurulmasının ön görüşmelerinin sürdüğünden bahsetti. Yönetim kurulu ve üyeler ile bir araya gelinen gecede, derneğin kuruluşundan bugüne kaydedilen ilerlemenin gururu paylaşılılırken, dernek üyelerine teşekkür plaketi ve dayanışma gecesine destek sertifikaları da takdim edildi.

BANSİAD İşkadınları Çalışma Grubu
BANSİAD Yönetim Kurulu
Didem Belder, Cenkay Lafdinler
Damla Muhaciroğlu
Hanife, Merdan Yiğit
Kıymet, Kazım Türe
Yönetim Kurulu Başkanı Merih Bayram
Leyla, Şuayp Akbay
Yusuf Kahveci
Duygu, Yunus Acar
Yeşim, Engin Aktürk
Tülay, Ahmet Ardıç
Nazlı, Sinan Karaçoban
Emin Kaya, Kenan Kızmaz
İlknur, Abdullah Coşkun
Berna, Ferhat Ferhatoğlu
Zuhal, Murat Muhaciroğlu
Ayşe, Oğuzhan Aktaş, Derya, Cihat Öz
Ayşe, Mehmet Kaptan
Özlem, Alihan Yiğit
Hasan Armağan, Mehmet Aslan
Sabriye, Süha Asa
Yeşim, Türker Dursun
Engin Özdin
Nedim Akdağlı
Müge Ocak, Ömer Taylan Ocak, Yasin Ocak, Emel Ocak

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X