Barajların Mimarı Mehmet Erdoğan’a Sevgi Seli

Bölgedeki baraj sorunlarını çözmesiyle tanınan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, seçim gezilerinde büyük ilgi görüyor. Hizmetleriyle…

Barajların Mimarı Mehmet Erdoğan’a Sevgi Seli

Bölgedeki baraj sorunlarını çözmesiyle tanınan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, seçim gezilerinde büyük ilgi görüyor. Hizmetleriyle vatandaşın gönlünde taht kuran ve özellikle baraj projelerinin mimarı olarak tanınan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan katıldığı seçim gezilerinde vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Vatandaşlar arasında ayrım göstermeksizin üstlendiği görevler yanında ortaya koyduğu büyük projelerle tanınan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında katılımcıların ilgi odağı oldu. Araban ve Yavuzeli gibi Gaziantep’in birçok ilçesinden tanıtım programına katılan vatandaşlar, barajlar ve tarihi eserlerin restorasyonları gibi büyük hizmetlere de imza atan Erdoğan’la fotoğraf çektirmek için yarış etti. Gördüğü ilgi karşısında duygulanan Erdoğan’a günün 24 saati ulaşabildiklerini ifade eden vatandaşlar kendilerini Erdoğan sevdalısı olarak niteledi. Şehitkâmil ilçesine bağlı Göksuncuk köyünden Erdoğan’ı görmek için gelen 80 yaşında Ökkeş Bilici ve kentin değişik yerlerinden gelen vatandaşlar, “Millet vekiline sahip çıkacak ve 1 Kasım seçimlerinde barajların mimarı Mehmet Erdoğan’ı meclise taşıyacağız. Günün 24 saati hizmetimize koşan Mehmet Erdoğan’ı yeniden mecliste görmek başlattığı hizmetlerin bittiğini görmek istiyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X