Barca’dan ayrılıyor mu?

Marca gazetesi, Arda Turan için Barcelona yöneticilerinin satılması yönünde fikir birliğine vardığını yazdı.

Barca’dan ayrılıyor mu?

İspanyolların önemli spor gazetelerinden Marca, Barcelona’nın Arda Turan’ı satış listesine koyduğunu yazdı. Tecrübeli futbolcunun Katalan ekibinden ayrılacağı uzun süredir İspanyol basınında gündemin birinci sırasına otururken, haberlerde bu kez daha kesin ifadeler yer aldı. Özellikle Barcelona Kulübü’nün bazı yöneticilerinin Arda Turan’ın satılması yönünde fikir birliğine vardığı belirtildi. Denis Suarez’in de takıma katılmasıyla birlikte orta sahada Arda’ya ihtiyaç kalmadığını yazan Marca gazetesi, milli futbolcuya gelecek teklifleri Barcelona’nın değerlendireceğini okuyucularına aktardı.

810 DAKİKA OYNADI

Arda’nın satış listesine konulmasının en önemli gerekçesi olarak milli futbolcunun geçen sezonki formsuzluğunu gösteren Marca, Barcelona Başkanı Bartemou’nun geçen sene Katalan Kulübü’nde gerçekleşen başkanlık seçimi öncesi Arda’yı transfer edeceğini söylemesi ve bu transferi gerçekleştirmesinin de bir strateji olduğunu yazdı. Marca, Arda’nın geçen sezon Barcelona formasıyla ligde 810 dakika sahada kaldığını ve 29 yaşındaki milli futbolcunun geride kalan sezonda 18 lig maçında sahne aldığı bilgisini de verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X