Bari bana yapmayın!

Güzel oyuncu Songül Öden, sevgilisi Kerem Alışık’tan dayak yediği haberlerini yalanlayıp, BM’de kadın hakları konusunda çalışmış biri olarak adının böyle bir dedikoduya karışmış olmasına hayret ettiğini dile getirdi.

Bari bana yapmayın!

MAGAZİNİN DE BİR IRZI VAR

Kerem Alışık’ın başrolünü üstlendiği ‘Frankenstein’ adlı tiyatro oyununun galasına katılan Songül Öden, gündeme bomba gibi düşen sevgilisinden tokat yediği dedikodularına yanıt verdi. Alıkış’ın ardından haberi yalanlayan Öden, Magazinin de bir ırzı var. Bu kadar da ırzına geçilmez. Zaten bir kadına şiddet meselesi var. Ben dört yıldır Birleşmiş Milletler’de bu konuda emek verdim. Bu yüzden benim adım daha dikkatli kullanılmalı’ dedi.

ÇOK ETKİLEYİCİ GÖRÜNÜYOR

Oyundaki rolü gereği saatler süren makyajla efsanevi canavar ‘Frankenstein’a dönüşen Kerem Alışık’ın bu halini nasıl bulduğu da sorulan Songül Öden, sevgilisi için; “Çok değişik ve etkileyici görünüyordu’ yorumunda bulundu. Alışık’ın kendisine şiddet uygulamak bir yana çok kibar biri olduğunu belirten Öden, ‘Kendisi kibar, kadına karşı son derece tutumlu bir insan. Onu bu şekilde yargılamak çok mesnetsiz ve ayıp“ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X