Barış Akarsu’nun eşyalarını çalan kişi gözaltına alındı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun Bartın’ın Amasra ilçesindeki evinden kişisel eşyalarının çalınmasına ilişkin bir kişi yakalandı.

Barış Akarsu’nun eşyalarını çalan kişi gözaltına alındı

4 Temmuz 2007 tarihinde yaşamını yitiren Barış Akarsu’nun amasra’da annesinin yaşadığı evine 7  Ağustos’ta hırsız girmesini üzerine Bartın İl Emniyet ile Amasra İlçe Emniyet müdürlükleri ekipleri çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik ve MOBESE kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin Adem E. olduğunu tespit etti. Ekipler, Adem E’yi Ankara’da operasyonla gözaltına alarak Bartın’a getirdi.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada olayla ilgili bir şüphelinin arandığı bildirildi.

Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Barış Akarsu’nun Amasra’da annesinin yaşadığı evine 7 Ağustos’ta, hırsız  girmiş ve evin içinde oluşturulan müze odadan Akarsu’nun kolyeleri, bileklikleri,  kuru sıkı tabancaları ve yüzükleri çalınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X