Barış dilediler

Antalya’nın Demre İlçesi’ndeki Noel Baba heykeli önünde kırmızı beyaz kıyafetleriyle poz veren Noel anneler, 2017’yi barış mesajıyla kutladı.

Barış dilediler

Antalya’da Esline Ajans’ın mankenleri, Demre Belediyesi’nin katkılarıyla ilçeye geldi. ‘Noel Baba’yı anma etkinlikleri kapsamında kırmızı beyaz ‘Noel Anne’ kıyafeti giyen 17 güzel, Noel Baba’nın adını verdiği meydandaki heykeli önünde poz verdi. 6 Aralık Noel Baba’yı anma etkinliğine katılmak üzere ilçeye gelen din adamı Hıristomos Kalaycı ve diğer din adamları da Noel annelerle fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAF ÇEKTİRME KUYRUĞU

‘Merhaba Demre, Merhaba Barış’ sloganı atan Noel anneleri gören yerli ve yabancı tatilcilerle bölge halkı fotoğraf çektirme kuyruğuna girdi. Noel anneler, Noel Baba Anıt Müzesi’ni de ziyaret etti. Müzeyi gezen mankenler Melisa Kandemir, Seher Del Nevas, Yasemin Yılmaz, Esra Kındır, Gizem Gököz, Perihan Koz, Media Bahreman, Gaye Özen, Selen Kılavuz, Selin Kılavuz, Julide Çavdar, Dilara Utkucu, Nazmiye Kavaklı, Olya Ju, Büşra Öncül, Merve Ergül ve ve Sedef Şensoy ilçeye renk kattı.

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

 

Esline Ajans sahibi Esra Keskinol, “Geleneksel hale getirdiğimiz Noel Anne çekimlerini, bu yıl sayın belediye başkanımız Süleyman Topçu’nun da katkısıyla Noel Baba’nın yaşadığı, mutluluk dağıttığı yer olan Demre’de kutlamak ve anmak için yapıyoruz. Bu tabloya baktığınız zaman içinde sadece görsel ve estetik unsurlar bulunmadığını fark etmenizi istiyorum. Bu tablonun içinde değişik ülkelerin, diğer insanların dil, din ve mutluluklarına, sevgi ve saygıyla yaklaşan bir hoşgörü toplumunun fotoğrafını görüyorsunuz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X