Barış Manço’suz 19 yıl

Usta sanatçı Barış Manço ölümünün 19’uncu yılında Kadıköy’de anılacak. Full Aksesuar grubunun konser vereceği anma gecesinde Manço’nun ailesi, sevenleri bir araya gelecek ve onun şarkılarını söyleyecek.

Barış Manço’suz 19 yıl

7’den 77’ye herkesin sevdiği bir isim olmayı başaran, şarkılarıyla sadece kendi zamanının değil gençlerin de sesi olmayı başaran Barış Manço ardında bıraktığı 200’den fazla beste, 12 altın ve bir platin albümle ölümünün 19. yılında da unutulmadı

Sadece albümleri ve sempatik kişiliğiyle değil aynı zamanda kültürü ve kıtalar arası yolculuklarıyla bir dünya starı olmayı başaran Barış Manço, bundan 19 yıl önce aramızdan ayrılmıştı.
 

baris-manco_9180.jpg

1943’te dünyaya gelen Barış Manço, hayatı boyunca pek çok ilklere imza attı ve halen büyük bir keyifle dinlediğimiz şarkıların altına da imzasını koydu.

,6yzrr0fxbee_pxkbwzhaqa.jpg

Barış Manço’nun, Kadıköy Belediyesi’nin Manço Ailesi ile birlikte ve Halkbank’ın desteğiyle müze haline getirdiği Moda’daki evi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 31 Ocak günü 24.00’e kadar ziyaretçilere açık olacak.

baris-manco-kadikoyde-anilacak-3202-dhaphoto2,q0zsrdy30ewkj-jpgnb3kg.jpg

Barış Manço’nun eşyalarının olduğu ev ücretsiz olarak gezilebilecek. Manço’nun ölüm yıldönümü olan 1 Şubat Perşembe akşamı ise Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde anma etkinliği yapılacak. Full Aksesuar grubunun konser vereceği gecede Manço’nun ailesi, sevenleri bir araya gelecek ve onun şarkılarını söyleyecek. Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan ücretsiz konser saat 20:00’de başlayacak.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X