Barış Manço’ya duygusal ziyaret

Lale Manço, eski eşi Barış Manço’nun heykelinin de bulunduğu Madame Tussauds’un İstanbul’daki sergisini, 13 yıldır evli olduğu Serdar Ahıskalı ve oğullarıyla gezdi.

Barış Manço’ya duygusal ziyaret

BABAYLA SELFİE YAPTILAR…

İstanbul’da açılan balmumu müzesi Madame Tussauds’u ziyaret eden merhum Barış Manço’nun eski eşi Lale Manço’yla oğulları Doğukan ve Batıkan Manço ünlü sanatçının heykeliyle selfie yaptı.

Ziyarette Lale Manço’nun 13 yıldır evli olduğu Serdar Ahıskalı da hazır bulundu.

Gezi sonrası konuşan Doğukan Manço, ‘Yurt dışında babamın heykelini incelemiştik. Söz konusu babam olunca ben ve kardeşim farklı oluyoruz’ dedi.

MFÖ BİR EKSİKLE KATILDI…

Sergiyi ziyaret eden diğer yıldızlar ise MFÖ’nün iki ustası Özkan Uğur ve Fuat Güner oldu. Kendi heykellerinin önünde gitarlarıyla poz veren ikili, ‘Bu geceki heyecanı Harbiye Cemil Topuzlu’daki konserde yaşamıştık. Bu açılışa grip olduğu için Mahzar katılamadı. Ancak sizlere selamlarını iletti’ dediler. Sergide yerli ve yabancı bir çok ünlü ismin birebir yapılmış balmumu heykelleri yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X