‘Barışa Mektuplar’a görkemli tanıtım

Bursa iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Tophane Rotary Kulübü Başkanı Yalçın Aras, Almira Otel’de yeni kitabı Barışa Mektuplar’ın lansmanını gerçekleştirdi.

‘Barışa Mektuplar’a görkemli tanıtım

Editörlüğünü gazeteci Elif Çetin Sezgin’in üstlendiği kitabın lansmanına  edebiyat, sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli düzeyde temsilcileri katıldı.

Tophane Rotary Kulübü’nün bu yılki temel ilkelerinden birinin barış olduğunu ifade eden Yalçın Aras,  “Bu kitap aklıma düştüğü zaman güzel ülkemin etrafı yangın yeri gibiydi. Dünyanın belli bölgeleri de ona keza. Kitapla ilgili ilerlemeye başladığımda Türkiye’de silah ve bomba sesleri yükselmeye başladı. O zaman doğru yolda olduğumu anladım” dedi. 

‘BARIŞI TEMEL İLKE EDİNDİM’

Barış kelimesinin gülümsettiğini ve huzur verdiğini ifade eden Aras, “Kaliteli ve yaşanılabilir bir hayat sürmemiz için ailede, mahallede, ilçede, şehirde, dünyada barışı yaşamamız ve yaşatmamız gerekiyor. Ben yıllardır çalıştığım iş dünyasında barışı temel ilke edindim. Tecrübelerimden gördüm ki barış, umutları yeşertiyor. İşinizde barış yoksa, sevgi yoksa, başarı da yok, güzellik de yok” ifadelerini kullandı.

‘BARIŞIN YARINI OLMAZ’

Tophane Rotary Kulübü Dönem Başkanı olarak temel ilke barış olunca her meslekten bir kişiye barışı sorarak çıkacak yanıtlarla barış kitabı hazırlamaya karar verdiğini anlatan Aras, şöyle devam etti: “Arkadaşlarımız bize güvendi. Arkadaşlarımızla birlikte kitabımızı yayına hazırlayabilmek için amansız bir mücadele verdik. Toplumun farklı katmanlarından kitabımıza büyük destek geldi. Bu kitaba katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Bu yazıların her biri barışa olan inancımı daha da artırdı. Bugün de gururla kitabımızın lansmanını yapıyoruz. Barışın yarını olmaz, barışın azı olmaz, barış hemen şimdi” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X