Baro’da Altun görevi devraldı

Bursa Barosu Başkanlığı’na seçilen Avukat Gürkan Altun ve ekibi görevi devraldı. Devir teslim töreninde Bursa Barosu’nun yeni Başkanı Avukat Gürkan Altun, mazbatasını Divan Başkanı Avukat Ekrem Tekin’in elinden aldı. Törende ayrıca cübbe değişimi de yapıl

Baro’da Altun görevi devraldı

Bursa Barosu’ndaki seçim yarışında aday olan Avukat Şerafettin Yavuz’un da hazır bulunduğu törende konuşan Baro Başkanı Gürkan Altun, seçim öncesinde ve seçim döneminde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Altun, farklılıkları olan ama birlikte çalışma kültürü de bulunan Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri üyelerinden oluşan bir liste ile seçime gittiklerini ve galip geldiklerini söyledi.

 

Bundan sonraki süreçte herkesin yardımına ve desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Altun, “Birlikte olmazsak başaramayız. Bu hiçbir şekilde tek kişinin veya yönetim kurulunun işi değil. Aynen Pazar günü genel kurulda olduğu gibi direnmeliyiz, meslektaşımızın, mesleğimizin haklarını savunmalıyız. Öncelikli hedefimiz mesleği korumak. Mesleği korumazsak, meslektaşımızı koruyamayız. Cübbenin onuru hepimizin onurudur” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X