Baro’da Yavuz da adaylığını açıkladı

Avukat Şerafettin Yavuz, Bursa Barosu’nun 9 Ekim’de gerçekleşecek seçiminde başkanlığa adaylığını açıkladı.

Baro’da Yavuz da adaylığını açıkladı

Yavuz, düzenlediği basın toplantısında, “Köklü gelenekleri olan, 107 yıllık Bursa Barosu’nun üyeleri olarak bizler, yönetime seçildiğimiz takdirde hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı ve tarafsızlığının korunması konusunda üzerimize düşen görevi layığı ile yapmaya çalışacağız. En büyük vaadimiz, projemiz budur” dedi.

 

DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ

 

Bursa Barosu’nun sorunlarının çözümünde umutsuz ve çaresiz olmadıklarını vurgulayan Yavuz, projelerini kararlı bir irade ile uygulayarak Bursa Barosu’nun ve avukatların önündeki sorunları dayanışma içerisinde çözeceklerine inandıklarını ifade ederek, “Bu çerçevede biz göreve hazırız. Meslekte yabancılaşmanın önüne geçme, sorunların çözümünde temel güç kaynağımız mesleki dayanışma duygusuna sahip meslektaşlarımız ve baromuzdur. Bu çerçevede bütün meslektaşlarımızı kucaklayan, güçlü ve nitelikli baro için değişim zamanının geldiğine inanıyor, istisnasız bütün meslektaşlarımızın oyuna talip olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

 

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

 

‘Bursa Barosuna başkan adayı olmak bana gurur ve heyecan veriyor’ diyen Yavuz, sözlerini şöyle tamamladı: “Şahsım ve kurullarda görev alacak meslektaşlarımızın seçilmesi ve yönetime gelmesi halinde öncelikle baromuzun 107 yıllık ortak değerlerini koruyacağız. Diğer yandan mesleğin ve baronun güçlü, onurlu ve saygın temellerde yükselebilmesi için evrensel hukuk ve adalet duygusu içinde katılımcı ve kucaklayıcı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğimizi özellikle belirtmek isterim. Çünkü birlikte daha güçlüyüz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X