Bartın’da ‘Dikat Sanat Var’ İsimli Resim Ve Filografi Sergisi Yapılacak

Filografi sanatçısı Mustafa Baştan’ın organize ettiği, resim ve filografi karma sergi hazırlıkları tamamlandı. Filografi hocası Mustafa Baştan, re…

Bartın’da ‘Dikat Sanat Var’ İsimli Resim Ve Filografi Sergisi Yapılacak

Filografi sanatçısı Mustafa Baştan’ın organize ettiği, resim ve filografi karma sergi hazırlıkları tamamlandı. Filografi hocası Mustafa Baştan, resim hocası Aysu Eskin ve kursiyerlerinin eserlerinden oluşan 23 kişilik bir ekiple aylardır süren ve toplan 100 tablonun sanatseverlerin beğenisine sunulacağı karma sergi 22 Mayıs Cuma günü saat:18:00’da Kemer Köprü Mahallesi Çıkmaz Sokak’ta Bartın’ın tarihi dokusu içinde açık alanda sanat severlerin beğenisine sunulacak. Sergiye çok sayıda davetlinin katılacağını söyleyen Baştan; “Bundan 20 ay önce Bartın’da Filografi Sanatının ne olduğu bilinmezken, şuan sergi hazırlığı yapabilecek kursiyer arkadaşlar yetiştirdik, gün ektiğimizi biçme günüdür. Temennim bundan sonraki dönemlerde bu tür organizasyonların sık aralıklarla olmasıdır, Çünkü aylarca emek veriyorsun ve yaptığın çalışmaları senden başka gören bilen olmuyor, Bartın’da ciddi manada el sanatları ile ilgilenen yetenekli ustalar, usta adayları var bu arkadaşların gün yüzüne çıkması çıkarılması ve sanatlarından para kazanmalarını yürekten arzu ediyorum, Sergimizde tablo satışı olacaktır, Bartın’da bir ilk olan Filografi ve Resim Karma sergimize Tüm Bartınlı hemşehrilerimizi, il dışından gelen misafirlerimizi işçi, memur, öğrenci herkesi bir kere daha davet ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X