Baş döndüren cuma trafiği

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefat eden kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenazesine katılmak isteyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün 3 kez Cuma namazı için cami değiştirdi.

Baş döndüren cuma trafiği

İşadamlarıyla yapacağı görüşmeler için Ankara’dan İstanbul‘a giden Başbakan Davutoğlu’nun önce Cuma namazını Havalimanı Camii’nde kılacağı açıklanmıştı, ancak son dakikada Merkez Efendi Camii’ne gideceği bildirildi. Başbakanlık korumaları Merkez Efendi Camii’ne gelerek burada önlem aldı. Cuma namazına gelenler üzeri aranarak içeri alındı, çevrede güvenlik önlemleri yoğunlaştırılırken, basın mensupları da ayrı bir bölgede bekletildi.

  

Tam ezan okunurken Başbakanlık korumaları aceleyle camiden ayrıldı. Başbakan’ın Fatih’te Yavuz Selim Camii’ne gittiği öğrenildi. Bu son dakika değişikliği, İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefat eden kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu’nun cenazesi için yapılmıştı. Cuma Namazından sonra kılınan cenaze namazına katılan Başbakan Davutoğlu, daha sonra 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X