Başakşehir avantaj arıyor

Temsilcimiz, ilk kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika’da Club Brugge’la TSİ 22.00’de karşılaşacak.

Başakşehir avantaj arıyor

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bugün Belçika’nın Club Brugge takımıyla karşılaşacak. 

Bruges şehrindeki Jan Breydel Stadı’nda yapılacak mücadele TSİ 22.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan hakem Paolo Mazzoleni yönetecek. 

Turuncu lacivertliler, deplasmandan galibiyet ya da gollü beraberlikle dönerek sahasında oynayacağı maç öncesinde avantaj yakalamayı hedefliyor. Karşılaşmanın rövanşı 2 Ağustos Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılacak ve bu maç sonucunda play-off turuna kalacak ekip belli olacak.

22.00/A SPOR

Başakşehir’in eksikleri

Medipol Başakşehir’de, Slovenya kampında yapılan antrenmanda sol ayak bileği kırılan Aurelien Chedjou ile sakatlıklarından sonra takıma dönüş süreçleri devam eden Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal, Club Brugge maçında kadroda bulunmuyor. UEFA listesinde adı bulunmayan Hakan Özmert de Belçika’ya getirilmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X