Başaran da imzaladı

İnegöl Belediyespor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Maliye Milli Piyango’dan orta oyuncu İbrahim Ersin Başaran ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Başaran da imzaladı

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Beledipyespor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kadrosuna yeni isimler katmaya devam eden Bursa ekibi, daha önce anlaşmaya vardığı İbrahim Ersin Başaran’la sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerindeki törende İnegöl Belediye ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, “Bu anlaşma hem İnegöl için hem İnegöl Belediyespor hem kendisi hem de ailesi için hayırlı uğurlu olsun. İnegöl Belediyespor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Transferler de hem yerli hem de yabancı oyuncular nezdinde seri bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yıl ileriki günlerde açıklamayacağımız Belediyespor’la alakalı ciddi sürprizlerimiz olacak” diye konuştu.

HEDEF YUKARISI

1985 Bursa doğumlu ve 2,04 boyundaki orta oyuncu İbrahim Ersin Başaran ise “Bana bu imkan sunulduğu için teşekkür ederim. İnegöl Belediyespor’un hedefleri artık daha yukarıda. Biz de bu hedeflere katkı sunmak için elimizden ne geliyorsa hatta daha fazlasını da sunarak, bu sene İnegöl Belediyespor’da başarıyı yakalamayı umuyoruz. Hedeflerimiz Avrupa daha sonralar daha yukarıya inşallah. Memleketime geldiğim için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Kulüp tesislerindeki imza törenine İnegöl Belediye ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ile Voleybol Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X