Başaran Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu

Osmangazi Belediyesi tarafından Başaran Mahallesi’nde yaptırılan modern muhtarlık binası ve park törenle hizmete açıldı.

Başaran Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu

Osmangazi’nin konut yoğunluğu ve plansız yapılaşması ile dikkat çeken mahallelerinden birisi olan Başaran Mahallesi, modern muhtarlık binası ve parka kavuştu. Kamulaştırmayla elde edilen yaklaşık 400 metrekare alan ile birlikte toplam 600 metrekarelik alan üzerine inşa edilen park ve muhtarlık binasının açılışına, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başaran Mahallesi 1. Hakan Cadde üzerinde inşa edilen muhtarlık binasının hizmete girmesi münasebetiyle düzenlenen törende konuşan Başkan Dündar, “Osmangazi’nin 136 mahallesinde bir şekilde hizmet üretiyoruz. Çoğu kamulaştırmalar sonucu elde edilmiş alanlarda olmak üzere, her mahallemize meydan ve parklar ile çocuk oyun alanları kazandırıyoruz. Yapmış olduğumuz sosyal donatı alanları ile mahallelerimiz nefes alıyor. Başaran Mahalle muhtarımız, daha önce sağlık ocağı ile ortaklaşa kullandığı hizmet binasından çıkarak, yeni yerine taşındı. Belediyemiz tarafından yapılan ve içerisinde lavabo, mutfak ile muhtarlık odasının bulunduğu 25 metrekarelik kullanışlı bir hizmet binası oldu. Önündeki park ve çevre düzenlemesi ile Başaran Mahallesi’ne nefes aldıracak yeni bir alan daha kazandırmış olduk. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X