Başarı çıtası hep yüksekte

“Çağdaş Eğitim”in öncü ve marka kurumu Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları, başarılarına yeni bir halka daha ekledi. Dünyanın en büyük yenilikçilik organizasyonu olarak kabul edilen Destinationİmagination (DI) yarışmasının Türkiye elemelerine ilk kez ka

Başarı çıtası hep yüksekte

Aralarında Amerika, Kanada, İngiltere, Türkiye, Hindistan ve Singapur’un da yer aldığı 30 ülkede yenicilik, takım çalışması ve çözüm geliştirme organizasyonu olarak bilinen etkinliğin Türkiye elemeleri Kuşadası’nda gerçekleştirildi. 

Bu yıl ilk kez katıldıkları turnuvada 3 takım halinde yer alan 3 Mart Ortaokulu DI Kulübü öğrencileri, Türkiye’nin çeşitli illerinden 278 okul takımı ve 2 bin 200 öğrencinin katıldığı turnuvada, Color Monsters- Güzel Sanatlarda 5., Pineapples-Güzel sanatlarda 9., Froggies-Sosyal Sorumluluk alanında da 18. oldular.

Okul Müdürü Ayla Okumuş, ilk kez katıldıkları bu derece büyük organizasyonda hem deneyim kazandıklarını hem de başarılı sonuçlar aldıklarını belirterek, başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X