‘Başarı ekip işidir’

İnegöl Belediyesi’nin Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında tüm Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği 3 günlük çalışmanın final günü değerlendirmelerde bulunan Başkan Alper Taban, “Başarı ekip işidir. Biz büyük bir aileyiz ve el birliği ile geleceğin İnegöl’ünü inşa etmek için çalışıyoruz” dedi.

‘Başarı ekip işidir’

İnegöl Belediyesi, 2020 yılının ilk 6 ayının tamamlanmasının ardından geri kalan 6 aylık süreci değerlendirmek ve yılın ikinci yarısında yapılacak çalışmaları istişare etmek üzere 3 günlük çalışma düzenledi. Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında tüm Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin katılımıyla Oylat’ta gerçekleştirilen toplantıda, yoğun geçecek bir döneme girildiği ifade edilerek ekip ruhuyla başarıya ulaşılacağı mesajı verildi.

DAİRE MÜDÜRLERİ SUNUM YAPTI

Oylat’ta yapılan 3 günlük çalışma, Cuma akşamı başladı. 20.00’da Çağlayan Otel çok amaçlı salonunda ilk olarak daire müdürleri 2020 yılının ilk 6 ayına ilişkin müdürlüklerinin hayata geçirdiği projelerin sunumunu yaptı. Tüm daire müdürlerinin sunumlarının yer aldığı bu bölüm, geç saatlere kadar devam etti.

YAPILACAK PROJELER MASAYA YATIRILDI

Programın ikinci gününde ise Cumartesi günü 2020 yılının ikinci 6 ayında yapılacak projeler masaya yatırıldı. Yapılacak projelere ilişkin istişarelerin ve fikir alışverişlerinin yapıldığı bölümde, daire müdürleri bu projeler hakkında da brifingler verdi. Ayrıca 2021 yılına ilişkin planlanan proje ve çalışmalar da masaya yatırıldı.

VERİMLİ BİR ÇALIŞMA OLDU

Pazar günü (bugün) sona eren çalışmanın ardından bir değerlendirme açıklaması yapan Belediye Başkanı Alper Taban, göreve gelmesinin ardından yapılan düzenlemelerle genç ve dinamik bir kadroyla yola koyulduklarını hatırlattı. Taban, hazırlanan 5 yıllık stratejik planın ilk yılı olan 2020 yılının 6 ayının geride kaldığını da hatırlatarak; “Bu kapsamda Başkan Yardımcılarımız ve Daire Müdürlerimizin dahil olduğu bir çalışma planladık. 3 gün süren bu programda geçen 6 aya dair faaliyet ve projelerimizin mevcut durumunu değerlendirip kalan aylarımızın ise planlamalarını yaptık. Ayrıca bu çalışmalara ek olarak 2021 yılımızda yer vereceğimiz faaliyet ve projelerimizi tüm ekip arkadaşlarımla mutfağımızda çalıştık. Hepinizin bildiği gibi planlamayı çok önemsiyoruz. Nitelikli bir planlama, beraberinde verimlilik ve öz kaynakların nitelikli kullanımı şeffaflık gibi ilkelerin önünü açmaktadır. Bu 3 günlük program çok verimli bir çalışma oldu bizler açısından. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞARI EKİP İŞİDİR

Yeniliğe açık bir yönetim anlayışı sergilediklerini de vurgulayan Taban, şöyle devam etti: “Sürekli gelişim, sürekli değişim ilkesiyle şehrimize hizmet ediyoruz. En uçta bulunan kırsal mahallemizden, şehrimizin merkezindeki mahallelere kadar her bir alanda eşit ve adil hizmet üretmek için çabalıyoruz. Şehrimizin eksik ve aksaklarının farkındayız. Vatandaşlarımız emin olsunlar ki biz gece gündüz bu eksikleri gidermenin gayreti içerisindeyiz. Bu program da bu minvalde atılmış bir adımdır. Başarı ekip işidir. Buna inanarak ekip arkadaşlarımızla daha güzel bir şehir, insanları daha mutlu bir şehir, daha temiz ve daha konforlu bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz.”

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Konuşmasında Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri önünde personele de mesaj gönderen Başkan Taban, “Biz büyük bir aileyiz. Burada Başkan Yardımcılarımız ve daire müdürlerimizle beyin fırtınası yaparken, sahada yüzlere personelimiz İnegöl için ter döküyor. Onların emekleri ve yöneticilerimizin gayretiyle daha güzel bir İnegöl oluşturmanın hayalini kuruyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X