Başarı için güzellik yetmez

2017’nin ilk röportajını Olay Çekirge’ye veren geçen yılın Türkiye Güzeli Bursalı Buse İskenderoğlu, daha başarılı olmak için eğitimine ağırlık vereceğini söyledi.

Başarı için güzellik yetmez

KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM…

Miss Wolrd’te ülkemizi temsil eden Bursalı Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu, Olay Çekirge’ye özel röportaj verdi. Doğal ve samimi halleriyle objektif karşısına geçen İskenderoğlu, Türkiye güzeli seçilmesiyle birlikte bu fırsatı iyi değerlendirerek yeni yılda eğitimine önem vereceğini söyledi.

Buse, ‘Başarılı olmak için güzelliğin yeterli olmadığının farkındayım. Oyunculuk ve modellikte kendimi geliştirmek istiyorum’ dedi.

ELEŞTİRİLİYORSAM BAŞARILIYIMDIR…

Türkiye güzeli seçildiği ilk günlerden itibaren eleştiri oklarının hedefi olan Buse İskenderoğlu, özellikle sosyal medyada kendisini beğenmeyip Miss Turkey ünvanına layık görmeyenlere de cevap verdi.

Kötü yorumların moralini bozmadığını belirten İskenderoğlu, ‘Kötü eleştiriler almak bile benim için bir başarı. Eleştiriliyorsam, başarılıyımdır diye düşünüyorum’ dedi.

İskenderoğlu, kendini en çok makyajsız, doğalken güzel bulduğunu söyledi.

Buse İskenderoğlu, arkadaşımız Fırat Toraman’la görüştü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X