Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Başarı yetmez

Yeni çıkardığı İngilizce caz albümüyle dünyaya açılma hesapları yapan Fatih Erkoç, bu iş için yalnızca iyi şarkı söylemenin yeterli olmadığı görüşünde.

Yeni çıkardığı İngilizce caz albümüyle dünyaya açılma hesapları yapan Fatih

FOTOĞRAF: FIRAT TORAMAN

LOBİ FAALİYETİ, REKLAM VE ŞANS

Usta sanatçı Fatih Erkoç, 15 Eylül Kıraathanesi’nde verdiği konser öncesi Olay Çekirge’ye konuştu. Geçtiğimiz günlerde çıkardığı ‘True Love’ adlı İngilizce caz albümüyle yurt dışında adından söz ettirmek isteyen Erkoç, ‘Caz müzik dünyada diğer türlere göre daha çok kabul görüyor. Bakarsınız Avrupa’da ya da diğer ülkelerde şarkılarımız fark edilir. Ancak bu iş için iyi şarkı söylemek ve başarılı olmak yetmiyor. Tanınmak için lobi faaliyeti, reklam ve şans da gerekli’ dedi. 

PARA HER ŞEY DEMEK DEĞİLDİR

Dijital çağla birlikte, en popüler sanatçıların albümleri bile satmazken kendi şirketinden caz albümü çıkaran Fatih Erkoç, sanatçıların her projede para kazanma odaklı olmaması gerektiğini düşünüyor. Gerektiğinde sanatçının elini cebine atması gerektiğini savunan Erkoç, ‘Her şey para kazanmak değil. Dinleyenlerime karşı bir misyonum var. Elimde şarkılar birikmişse bunu albüme dönüştürmeliyim. Önemli olan iyi bir şey yaptığınızda, bunu insanlarla buluşturmak’ dedi. 

Fatih Erkoç, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

Usta sanatçı, 15 Eylül Kıraathanesi’nde Bursalılara müzik ziyafeti sundu.


Avatar Seç KAPAT
Dilan-Engin Polat çiftinin koruması Can Polat, silahlı saldırıda öldürüldü.
Sıradaki Haber Dilan Polat’ın koruması öldürüldü! Canlı yayında feryat figan yardım istedi