Başarılar unutulmadı

Balkan, Avrupa ve dünya şampiyonalarında kürsüye çıkan sporcular ödüllendirildi. 2016 yılında Bursa’yı uluslararası alanda temsil eden ve derece yapan sporcular ve antrenörlere UEDAŞ’ın sponsorluğunda GHSİM tarafından altın veridi.

Başarılar unutulmadı

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bursa’da yer alan 679 spor kulübünden 183 bin 457 sporcu arasından sivrilen ve 2016 yılında Bursa’yı uluslararası müsabakalarda temsil ederek derece yapan milli sporcular ile antrenörlerini unutmadı. Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan yerleşkesi toplantı salonunda gerçekleşen organizasyona Vali Yardımcısı Ergün Güngör, İl Jandarma Alay Komutanı Ahmet Hacıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, GHSİM Müdürü Süleyman Şahin, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Basın Yayın Enformansyon İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Latif Deniz ile çok sayıda konuk katıldı.

TAM 159 ÇEYREK!

Geçtiğimiz yıl uluslararası alanda büyük başarılara imza atan sporculara toplam 159 çeyrek altın dağıtıldı. Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda birinci olmayı başaran sporculara 2’şer çeyrek altın, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda ikinci ve üçüncü olan ile Balkan Şampiyonaları, veteranlar ve antrenörlere de 1’er çeyrek altın ödülü verildi. Gerçekleşen organizasyonda konuşan Vali Yardımcısı Ergün Güngör, ‘Bütün başarılı sporcularımıza Valimiz İzzettin Küçük’ün selamlarını getirdim. Dereceler ile güzel bir yılı geride bıraktık. Bu yıl bu başarı çıtasını inşallah çok daha yükseklere çıkartırız’ dedi.

Balkan Şampiyonaları’nda derece yapan sporculara altınlarını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Süleyman Şahin, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Latif Deniz ile Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı Cenk Aydın taktim etti.

Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda birinci olan sporcular altınlarını Vali yardımcısı Ergün Güngör, İl Jandarma Alay Komutanı Ahmet Hacıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ ve UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe’nin elinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X