‘Başarılı değil zekiyim’

Katıldığı bir TV programında samimi açıklamalarda bulunan Hülya Avşar, elini attığı her işte başarılı olamasa da kendini zeki biri olarak tanımladı.

‘Başarılı değil zekiyim’

Hülya Avşar, telefonla konuk olduğu televizyon programında yeni film projesi ‘Selfie’den bahsetti. 

Çekimlerini 2017’de tamamlamayı düşündüğü filmi için Avşar, ‘Aslında çok mutlu kadınım, güzel bakmayı biliyorum. Filmde en çok bunu göstermek istiyorum’ dedi. ‘Her zaman o gördüğünüz Hülya yok karşınızda’ diyen sanatçı, ‘O kadar başarılı da değilim. Kendimi çok zeki buluyorum ve yaptığımın doğru olduğunu düşünüyorum’ diye konuştu.

ZEHRA’NIN ARDINDAN AĞLADIM

Eğitim hayatına İngiltere’de devam edecek olan kızı Zehra’nın yokluğuna alışmakta zorlanacağını itiraf eden Hülya Avşar, bu fikre kendini alıştırmaya çalıştığını söyledi. Sanatçı, ‘Spor yaparken hıçkırıklara boğuldum ve attım üzerimden yaşadığım birikimi. Kızım Zehra’nın büyümüş olduğunu, evden ayrılacağını kabul etmek garip bir duygu. Evlendiği zaman ‘nasılsa tekrar yuvasına dönecek’ diye düşünüp kendimi telkin ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X