Başarılı öğrencilere Yıldırım destek

Yıldırım’daki 22 okuldan 104 öğrenci 2015-2016 eğitim öğretim yılında Uluslararası organizasyonlarda kazandıkları başarılar nedeniyle ödüllendirildi.

Başarılı öğrencilere Yıldırım destek

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında katıldıkları ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarı kazanan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edeabali’nin de katıldığı ödül töreni Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlendi. 

Dünyadaki tüm toplumların en önemli sermayesinin insan kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Edebali, “Ülkelerin ve toplumların, siyasi, ekonomik ölçütler başta olmak üzere tüm alanlarda en önemli sermayesi insan kaynağıdır. Günümüzde rekabet dünyasında beşeri sermaye nicelik kavramıdır. Sermayemizi daha iyi hale getirmek ve daha üst düzeyde toplumu ileri taşımanın yolu da nitelikli, eğitimli donanımlı yetişmiş; değerlerine, ilme, tarihe ve kültüre sahip nesiller inşa edebilmektir. Başarı gösteren öğrenci kardeşlerimiz de bizler için bu kriterlere sahip. İlçemizi ulusal ve uluslararası arenada temsil eden tüm kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Yıldırım’a değer katan, ilçemizin sosyal, sportif, kültürel alanlarda gelişmesine katkıda bulunan ve bizleri gururla temsil eden öğrencilerimiz gözbebeğimizdir” diye konuştu.

‘MUTLU YILDIRIM’I EVLATLARIMIZLA OLUŞTURUYORUZ’ 

Eğitim alanında da sorumluluk üstlendiklerini belirten Başkan Edebali, “Çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için yaz okulları ve izcilik kampları düzenliyoruz. İlçemizde eğitim veren okullarımızın bakım, onarım ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Geçtiğimiz eğitim yılında 183 okula 8 bin 400 adet spor malzemesi yardımında bulunduk. 

Belediyemiz bünyesinde hizmet veren okul öncesi eğitim sınıflarımız başta olmak üzere şehrimizde eğitim gören her çocuğumuzun yanında oluyoruz. Çocuk Masamız vasıtasıyla bizlere ulaşan evlatlarımızın her konuda yardımcısı olarak, kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlıyor ve şehrin yönetiminde taleplerini dinliyoruz. Geleceğin Yıldırım’ını ilçemizin gerçek sahiplerini olan evlatlarımızın mutluluğu üzerine kuruyoruz” ifadelerini kullandı. 

‘GENÇLERE TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ’

Yıldırım’ın her geçen gün daha yaşanabilir bir şehir olduğunu belirten Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise, bu durumun beraberinde sportif, kültürel ve sosyal alandaki başarıyı beraberinde getirdiğini söyledi. 

Alınan başarıların ilçenin isminin hem ulusal hem de uluslararası alanda duyulmasına büyük katkı sağladığının da altını çizen Aydın, “Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ancak hiçbir başarı tek başına elde edilmez. Gençlerimizi zafere götüren yolda en büyük destekçileri olan ailelerine ve öğretmenlerine de teşekkür borçluyuz” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, başarılı öğrencilere ödüllerini ve teşekkür belgelerini verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X