Başarılı personele ödül

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, başarılı çalışmalardan dolayı çeşitli birim ve tesislerde çalışan 6 hizmet personeline teşekkür belgesi verdi.

Başarılı personele ödül

Yoğun çalışmaların yanı sıra İl Müdürlüğüne bağlı personelle yakından ilgilenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 2014 yılında başarılı ve örnek çalışmalar yürüten hizmet personelini ödüllendirdi.

Bağlı oldukları birim ve tesislerde başarılı çalışmalara imza atan 6 personeli tebrik eden İl Müdürü Şahin, Personel ve Mali İşler Şube Müdürü Sevgiye Acar’ın da katıldığı törende teşekkür ettiği personele, “2014 yılı içerisinde canla başla yaptığınız örnek çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Bu hizmetlerinizin devam etmesini ve kurum içerisinde örnek olmasını istediğimiz için sizlere teşekkür edelim istedik. Aynı uygulamayı antrenör ve gençlik merkezleri çalışanlarımız için de yapacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X