Başarılı Sporculara Malzeme Dağıtıldı

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından, okul sporları müsabakalarında Türkiye şampiyonasına katılan ve dereceye giren sporcular spor m…

Başarılı Sporculara Malzeme Dağıtıldı

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından, okul sporları müsabakalarında Türkiye şampiyonasına katılan ve dereceye giren sporcular spor malzemeleri dağıtılarak ödüllendirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’nin 81 ilinde düzenlenen okul sporları müsabakalarında atletizm, voleybol, dart ve judo dallarında üst turlara çıkarak Türkiye şampiyonalarında dereceye giren Vanlı sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor malzemeleri dağıtılırken, öğretmenlere ise katılım belgesi verildi. Ferdi Sporlar Merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir ve beden eğitimi öğretmenleri sporcular ve antrenörler katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız tarafından ülkemiz genelinde sporun tabana yaygınlaşması için başlatılan, okul sporları müsabakalarında ilimiz adına katılan ve grup, bölge ve yarı final müsabakalarında rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonası müsabakalarına yükselen ve farklı dereceler ile ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı ve öğretmenlerimizi teşkilatımız ve şahsım adına tebrik ediyorum. Sporcularımız gerçekten gurur duyduğumuz başarılara imza attılar. Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu sporcularımız Aksaray’da yapılan okul sporları voleybol türkiye şampiyonasında Türkiye birincisi, Özel Eğitim Meslek Lisesi sporcularımız Kayseri’de okul sporları voleybol Türkiye şampiyonasında Türkiye üçüncüsü, Sempaş Ortaokulu sporcularımız Erzurum’da yapılan okul sporları puanlı atletizm Türkiye şampiyonasında Türkiye üçüncüsü ve Fevzi Çakmak Ortaokulu sporcularımız ise Aydın’da yapılan okul sporları judo Türkiye şampiyonasında Türkiye üçüncülüğü elde ettiler. Böyle başarılı sonuçlar ile bizleri sevindiren sporcularımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor kendilerine bundan sonra katılacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X