Başarılı Tenisçiler Sertifikalarını Aldı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde sona eren yaz dönemi tenis kursu öğrencileri düzenlenen törenle sertifikalarını aldı….

Başarılı Tenisçiler Sertifikalarını Aldı

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde sona eren yaz dönemi tenis kursu öğrencileri düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde 40 öğrencinin katılımı ile düzenlenen yaz dönemi tenis kursu sona erdi. Gençlik Merkezi tenis kortunda düzenlenen sertifika törenine Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, Öğrenci velileri ve tenis kursunu başarıyla bitiren öğrenciler katıldı. Tenis kortunda kokteyl havasında geçen törende başarılı tenisçiler sertifikalarını Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz ve Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner’in elinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X