Başarımızın sırrı halkla içiçe olmak

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe ziyaretlerini Gürsu, Kestel, İnegöl ve Gemlik teşkilatları ile sürdürdü. Ziyaretleri sırasında belediye başkanları ve vatandaşlarla da buluşan Torun, çalışmalar hakkında bilgi aldı, referandumun ardından sandıkla

Başarımızın sırrı halkla içiçe olmak

Torun, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, AK teşkilatların başarısının halkla içiçe halkla beraber siyaset yapmalarından kaynaklandığını belirterek, “Bunun en güzel örneklerini referanduma hazırlık dönemimizde de verdik. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamacasına yürüttüğümüz saha çalışmalarında halkımızla buluşarak sistem değişikliğinin gereğini anlattık. Referandumun ardından da her zaman olduğu gibi sahalardayız ve halkımızı dinliyoruz. Bu konuda tüm teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzde çok önemli bir süreç daha var. Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partimize yeniden üyeliğinin ardından mayısta büyük kongremiz gerçekleşecek. Her zaman olduğu gibi çok koşacağız ve partimizin, ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda katkı koymaya devam edeceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X