‘Başarının mimarı taraftarlarımızdır’

Ziraat Türkiye Kupası Son 16’da Bursaspor normal süresi 0-0, uzatma süreleri ise 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçta İstanbul Başakşehir’i penaltı atışlarının sonunda 4-3 mağlup etti.

‘Başarının mimarı taraftarlarımızdır’

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zor bir maç beklediklerini belirterek, “Maça sıkıntılı başladık. Bu maç için taraftara çok teşekkür ediyorum. Soğuk havada bizi yalnız bırakmadılar. Bugünkü başarının mimarı taraftardır. Bizi galibiyete ittiler. Kompakt bir takıma karşı 120 dakika oynadık. Başakşehir bizden iki gün önce maç yapmıştı ve dinlenip geldiler. Maç öncesinde Volkan Şen belinden sakattı. Tam onu değiştirmeyi düşünürken Emre Taşdemir sakatlandı. Şans ve beceri bizim yanımızdaydı. Özellikle Harun’un becerisi ön plana çıktı. Pazar, çarşamba, pazar günleri oynamak zorunda kalıyoruz. Bu tempoya alışmalıyız. İnşallah bu galibiyet Beşiktaş maçı için bize moral katkısı yapar. Emre Taşdemir’in sakatlığı ciddi. Volkan yok. Fernandao, Şamil ve Şener’in darbelere bağlı sakatlıkları oluştu. Sıkıntıları çok. Bizim açımızdan tahribatı yüksek bir maç oldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X