Başarıya ödül

Dünya ve Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcuları Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de kutladı.

Başarıya ödül

Yıldırım Belediyesi başarılı sporcuları ödüllendirmeyi sürdürüyor.


Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, dünya ve Türkiye şampiyonlarında madalya kazanan Yıldırım Belediyesporlu sporcuları belediye meclisi ağustos ayı olağan toplantısında ağırladı.


İlçenin tanıtımına katkıda bulunan sporcuları her ay meclis toplantılarında konuk ederek ödüllendirdiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali şunları söyledi:

KUTLUYORUM

“Spora ve sporcuya yapılan yatırımlar sayesinde kazanılan başarılarla belediyemiz, spor kulübümüz ve sporcularımız, yurt içi ve yurt dışı spor arenasında adından söz ettiriyor. Spor şehri Yıldırım hedefimizde bizlere yardımcı olan bütün sporcu kardeşlerimizi kutluyorum.”


Trabzon’da 40 ülkeden 2 bin 500 sporcunun katıldığı Gymnasiade 2016’da 2 bin metre su engelli branşında dünya üçüncüsü Yunus Emre Akkuş ve Goalball Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi Görme Engelliler Futbol Takımı altınla ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X