Başarıyı paylaştılar

Başkan Bozbey, Polonya’da dereceye giren sporcuları kutladı.

Başarıyı paylaştılar

Uluslararası U16 Basketbol Turnuvası’nda ikinci olan Nilüfer Belediyesporlu basketbolcular, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

Polonya’da gerçekleştirilen Uluslararası U16 Basketbol Turnuvası’nda müzesine gümüş madalya kazandıran Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı, sevincini Başkan Bozbey ile paylaştı. Sporcuları kutlayan Bozbey, “Spor sadece kazanmak için değil, barış, kardeşlik ve dostluk adına da yapılmalıdır” dedi. Başkan Bozbey’in, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde bulunan Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen ziyarete, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Meclis Üyesi Atakan Çorbacı’nın yanı sıra kulüp yöneticisi Melek Küçükbayraktar ve takım antrenörü Serkan Usta da katıldı.

GENÇLERE EMANET

Başkan Bozbey, Polonya’da düzenlenen ve Litvanya, İsrail, İspanya, Belarus, Polonya, Sırbistan, Karadağ ile Ukrayna’nın bölge şampiyonlarıyla yaptıkları müsabakalarda Nilüfer’i, Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden sporcuları kutladı. “Bizleri orada en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizleri kutluyorum” diyen Bozbey, “Nasıl ki Nilüfer ‘kültürün, sanatın, eğitim ve bilimin kenti’ diyorsak aynı şekilde sporun da merkezi. Spor salonları ve spor alanları açısından baktığımızda gerçekten bunu görüyoruz ve bu alanlar gençlerimize emanet” dedi. 

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, ziyaretin sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektirerek, çeşitli hediyeler verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X