Başarıyı paylaştılar

Nilüfer Belediyespor’un Türkiye şampiyonalarında dereceye giren atletleri, Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Bozbey, ‘Örnek gösterilen Nilüfer’de, sporcular da başarılarıyla örnek oluyor” dedi.

Başarıyı paylaştılar

Nilüfer Belediyespor bünyesinde atletizmde Türkiye genelinde büyük başarılar elde eden genç sporcular, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. Çeşitli illerde düzenlenen Türkiye şampiyonalarında dereceye girme başarısı gösteren genç sporcular sevinçlerini Bozbey ile paylaştı. Genç sporcuların başarısını kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in sporcularıyla da örnek olduğunu kaydetti. Bozbey, “Başarıdan daha önemli olan, sizlerin bizleri temsilen gittiğiniz yerlerde Nilüferlilik bilinciyle, dostluk, arkadaşlık ve kardeşlik içinde davranmanızdır. Ancak o zaman örnek gösterilen bir kent olarak başarılarınızla da örnek olursunuz” dedi.

Uzun atlama, yüksek atlama, bin metre, kros ve cirit atma gibi branşlarda çok sayıda başarı elde eden genç sporcular, Kulüp Başkanı Ali Karamık, 2. Kademe Atletizm Antrenörü Erhan Aydın ve Zakir Özgür ile birlikte Başkan Bozbey ile görüştü. Ziyarette Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Meclis Üyesi Atakan Çorbacı da yer aldı.

Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey genç sporcuları çeşitli hediyeler vererek kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X